3. nov. 2010

Zabojčki teden pred Martinovim

Pesa v treh oblikah: pečena, stisnjena in kuhana. Foto: Darko P.



V tednu pred Martinovim vas v velikih zabojčkih čaka:
1 zelena endivija, 300 g radiča, 1 komarček z listi, 200 g čebule, 200 g pora, 2 pak-choija, 500 g korenčka, 350 g gomoljne zelene , 1,2 kg krompirja, 400 g  kitajskega zelja, 1 buča hokkaido, 400 g pastinaka, 300 g rumenega korenja, 1 šop listnatega ohrovta, 300 g kolerabe in 250 g cvetače. 


Malemu zabojčku pa smo odbrali naslednjo zelenjavo:
300 g radiča, 1 komarček z listi, 200 g čebule, 150 g pora, 1 pak-choi, 300 g korenja, 500 g krompirja, 150 g kitajskega zelja, 1 buča maslenka, 1 brokoli in 200 g kolerabe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar