Pridruži se nam


Pogrešaš svežo ekološko zelenjavo in sadje s kmetije?

Si iz Ljubljane ali njene  okolice?

Rad kuhaš?

Če so tvoji odgovori pritrdilni, potem te vabimo, da se pridružiš naši skupinici odjemalcev, ki vsak teden prejemajo svoj zabojček z naše kmetije.


Vsak teden v času sezone (navadno od sredine maja do decembra) pripravljamo sveže zelenjavne zabojčke, ki jih ob četrtkih pripeljemo v Ljubljano na prevzemno mesto. Izven časa sezona (od januarja do maja) se sicer tudi da  dobiti kaj zelenega in svežega, a zabojčki žal niso tedenski. 

Pridružiš se nam lahko kadarkoli, če le zraste dovolj zelenjave in sadja!
Izbiraš lahko med že sestavljenimi zabojčki v vrednosti 16, 12 ali 8 evrov ali pa si ga sam sestaviš poljubne  vrednosti. Zaželeno je, da z nami vztrajaš vsaj kakšen mesec, čeprav se jih večina odloči za celoletno sodelovanje. Kar nekaj je takšnih, ki so z nami od čisto prvega zabojčka iz davnega leta 2010. :) 

Preglednico vrtnin si lahko pogledate TUKAJ 

Ogled vsebine tedenskih zabojčkov pa TUKAJ.

  • Točka prevzema v Ljubljani (vsak četrtek od 14. ure dalje): Eko kmetija Studen, Obrije 23
  • Letos na novo lahko zabojčke prevzamete tudi v trgovini Hruška, Litijska cesta 148. (vsak četrtek od 16. ure do 19.ure, ko se trgovina zapre ) 

Prosim preberi še SPLOŠNA DOLOČILA, ki služijo kot  osnovni dogovor med nami ter nam piši na: mojekovrt@gmail.com. 

***
 SPLOŠNA DOLOČILA

O trajanju
Partnersko kmetijstvo bomo predvidoma pričeli z majem in končali v tretjem tednu decembra, v kolikor bodo vremenske razmere to dopuščale. V času sezone bomo vsak teden pripravili zabojček, ki ga potrošnik prevzame na dogovorjenem prevzemnem mestu na določen dan.

Kako naj prevzamem zabojček, če sem na dopustu? Priporočljivo je, da v času dopustov zabojček  poklonite  svojim sorodnikom, prijateljem in znancem in jih s tem še dodatno razveselite. Kljub temu je seveda možna odpoved v roku nekaj dni v naprej.
Pozabil sem priti po zabojček? V kolikor zaradi objektivnih razlogov ne uspete priti po pripravljen zabojček (se tudi kdaj zgodi, da enostavno pozabite), nam to obvezno čim prej sporočite preko e-maila ali telefona, da se dogovorimo za možen prevzem naslednjega dne. V nasprotnem primeru se zabojček plača.
O postavljanju cen
Cene naših pridelkov so v povprečju za 30 % nižje od postavljene referenčne točke, ljubljanske eko tržnice. Cene so nižje, ker nimamo stroškov z maloprodajo in ker nam zastavljen sistem omogoča prodajo brez posrednikov.

O načinu plačevanja
Ob koncu meseca izdamo račun za celotni mesec za nazaj. Skupen mesečni račun prejmete po elektronskem naslovu.Ker ne poslujemo z gotovino, je potrebno zneske obvezno nakazati na TRR.

Priporočilo: Ker so možne napake v vodenju evidenc in podobno, svetujemo, da vsak posamezni odjemalec vodi tudi svojo lastno mesečno evidenco, ki nam je v veliko pomoč v primerih pomot pri vodenju in podobno.

O morebitnem prenehanju našega sodelovanja
Izstop je možen takoj  v kolikor z nami niste zadovoljni ali obstajajo drugi razlogi. V tem primeru je potrebno pisno navesti vzrok prenehanja preko elektronske pošte (mojekovrt@gmail.com). Datum preklica se šteje datum vaše poslane elektronske pošte ali naveden želeni datum o prekinitvi sodelovanja z nami.