![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
Kuharski namigi:
![🟣](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7d/1/16/1f7e3.png)
s črno redkvijo in emmer kašo. Naribajte črno redkev, jo posolite, začinite, dodajte oljčno olje in morda še trenutno vas najljubši sir.
![🔻](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9c/1/16/1f53b.png)
z daikonom. Olupite ga, naribajte in na hitro podušite s česnom z oljčnim oljem in začimbami. Priloga se super poda h krompirju.
![🟣](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7d/1/16/1f7e3.png)
z jesensko zelenjavo v voku. Krompir, kolerabo, topinambur, sladki krompir, daikon in pak choi narežite, podušite do mehkega (pak-choi dodajte malo kasneje, ker potrebuje manj časa) in jed je pripravljena.
![🔻](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9c/1/16/1f53b.png)
zavitek z zeljem in daikonom. Daikon naribajte, zelje in čebulo narežite in vse skupaj na hitro prepražite. Pripravite si vlečeno testo in presenetili vas bodo jesenski okusi iz pečice.
Ni komentarjev:
Objavite komentar