30. apr. 2020

Načrtovanje v naprej je obvezno za uspešno sodelovanje

Ravnokar nabrano ..
Videti je, da se valjava v zelenjavnem obilju, a je žal to daleč
od resnice...

💛💚🧡 Vesela sva in res hvaležna, ko naju pokliče kakšna restavracija ali se zanima širša zainteresirana javnost v organiziranem odkupu zabojčkov, a realnost je ta, da ta trenutek nabereva komaj za tri zabojčke .. Krompir je že, a zelo droben, špinača na njivi potrebuje še nekaj časa, solata je samo ta drobna, ki je preživela sušo, korenčka je ravno za tri šopke hahahha jagode še čakava ..
🌿☘️🍀🍒🍓No, čez dva tedna bo situacija čisto drugačna (upava vsaj:)) , ko pričneva z najinimi rednimi zabojčki in jih bova pripravljala vse tja do božiča. Okoli 40 zabojčkov vsak teden in to je najin vsakdanji kruh! )

❣️‼️☀️ No, hotela sva samo sporočit, da če bi kdo zares želel sodelovat z nama in bi si želel na primer rezervirati tono lubenic 🍉🍉🍉, pa tono eko paprik v sezoni ali bi želeli najino listnato zelenjavo ponuditi cenjenim gostom v vaši restavraciji - vse se da zmenit, a potrebno nama je sporočit ENO SEZONO V NAPREJ, da se pripraviva za malo večje količine ..
Toliko, da ne boste mislili, da nisva HVALEŽNA za zanimanje, ampak BREZ NAČRTOVANJA vam žal ne moreva ponudit večjih količin pridelkov 🥰
--> mojekovrt@gmail.com


Tako pač je to v KMETIJSTVU, če si trgovec, teh težav nimaš hihih .

Ni komentarjev:

Objavite komentar