19. dec. 2019

URESNIČEVANJE TRAJNOSTI V PRAKSI!

ZADNJI ZELENJAVNI ZABOJČKI v tem letu ..
❄️☃️🐧
Hvala, ker podpirate slovensko & ekološko kmetijstvo!
🐛🐞🐝
Ne podpira nas samo ministrstvo in najina najljubša organizacija Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja s podporo za ukrepa: ekološko kmetijstvo in območje z omejeno kmetijsko dejavnostjo , ampak tudi in PREDVSEM VI)
💚🧡❤️
Temi bi rekli URESNIČEVANJE TRAJNOSTI V PRAKSI!
Delava v vseh vremenskih razmerah ☀️🌧🌬💦❄️☔️, skozi vso sezono pripravljava ekološke sadike in vsak dan kaj nabereva, posadiva, okopava ali pogledava ovčke, ki nama veliko pomenijo zaradi naravnega gnojenja in pomulčijo tisto, kar ni za zabojčke!
🐾🐑🐜🐌🐛
Posebno pozornost nameniva tudi DEŽEVNIKOM in vsem mikroorganizmom v zemlji, zato zemlje NE ORJEVA in NE UPORABLJAVA SREDSTEV, ki sicer so dovoljena v ekološkem kmetijstvu, a vseeno niso deževnikom prijazna!
👨‍👦‍👦👩‍👧‍👧🏡
Poskušava skrbeti za okolico, sprejmeva vsak obisk, ki se spogleduje s kmetijstvom (ne le iz zelenjadarske panoge), saj je Peter zelo radodaren z znanjem in vesela sva vsakega novega uspeha na tem področju .. In letos vas je bilo kar nekaj ..Posebej uspešen je bil projekt v sklopu Posoškega razvojnega centra. Upava, da bo sledilo njegovo nadaljevanje, ker so to šele začetki
😋
Sestavljeni zabojčki v tem tednu so polni s predvideno vsebino, čaka pa vas tudi majhno presenečenje domače izdelave!
Na kakršna koli vprašanja ali za več info sva dosegljiva na mailu; mojekovrt@gmail.com
HVALA, ker ste in PODPIRATE del te zgodbe!




Ni komentarjev:

Objavite komentar