17. jul. 2014

BARVAMO LESENE ZABOJČKE IN JIH PELJEMO PO SVOJE ....


Ko na nas posije sonček, je čas dopustov, počitnic in oddiha. Tudi če nam zmanjkuje časa, treba si ga je vzet! Tudi mi smo si ga. Ne za dolgo, a dovolj, da smo dobili navdih za novo zelenjavno ustvarjanje. Tokrat si želimo, da pobarvate kakšen lesen zabojček, na njem pripravite zelenjavno pojedino (lahko tudi za zajčke, ptičke, ježe ), ga opremite s čimer mislite, da morate, najdite primeren kraj zanj in šklocnite na gumb za fotografiranje.

Mi smo se odločili za piknik pojedino…
.
Fotografijo (lahko jih je tudi več) nam prosim pošljite čim prej po tem dogodku (da je zadeva res sveža ) na naš mail: mojekovrt@gmail.com in jih bomo sproti objavljali na naših straneh. Vsaka poslana fotografija bo nagrajena z majhnim darilcem, tista, ki bo po našem mnenju najbolj izvirna ali bo dobila največ všečkov, pa dobi VELIKI ZABOJČEK zelenjave.

Se vam zdi zanimivo, da nahranite malega otroka v sebi ali boste ustvarjali kar z njimi? Lahko ste tudi provokativni in pokažete kritičnost do sodobnega prehranjevanja ali ste nad čim navdušeni? Če ste bolj ležerno razpoloženi, kot smo bili danes mi s piknik zabojčkom, pa peljite svoj zabojček kam na lepše …
.
Sodeluje lahko vsakdo, le nagrado bo moral sam prevzet (možni prevzemi so v Ljubljani, Novi Gorici ali pri nas doma na kmetiji).

Zadeva bo trajala vsaj kakšen mesec oz. sporočimo, ko bomo počasi zaključili z izborom No, tudi po zaključku smo veseli takšnih in drugačnih fotografij ..

Boste sodelovali? Saj ni težko, le kakšen navdih in zadeva je tu! Mogoče si pa boste prislužili VELIKI zabojček! :))

Ni komentarjev:

Objavite komentar