Res sezonska in zelenjavna priloga. |
Potrebujemo:
- gomolj sladkega krompirja
- gomolj krompirja
- manjšo bučo maslenko
- 1 repo
- liste mizune
- kokosovo mast
- začimbe (vejico timijana, peteršilj, koriander, garam masala, poper, sol)
Priprava:
Zelenjavo olupimo in narežemo na koščke. Na ogreto kokosovo mast dodamo vso zelenjavo razen mizune. Ko so zelenjavni koščki mehki, dodamo še mizuno in začimbe.
Hitro in okusno. |
Potrebujemo:
- korenček
-1 daikon
- 2 večja tat-soija
- makarone
- začimbe (sol, poper, peteršilj, garam masala),
- eko sojino omako
- kokosovo mast ali avokadovo olje
Korenček in daikon olupimo in ju narežemo na palčke. V drugi posodi si pripravimo kuhane makarone. Tat-soi operemo in ga narežemo na približno centimeter velike kose. Korenček in daikon prepražimo, ko sta mehka dodamo začimbe in tat-soi. Počakamo še nekaj minut in v se skupaj primešamo makaronom.
Ni komentarjev:
Objavite komentar