8. nov. 2010

Končali smo z zbirajem rezervacij 2011

Presenetljivo hitro smo zapolnili še zadnja prosta mesta naših zelenjavnih zabojčkov za leto 2011.

Vsem, ki ste si rezervirali svoja mesta, se zahvaljujemo za zaupanje in boste o vseh novosti  pravočasno obveščeni po elektronski pošti. Uradno se bodo naši zabojčki v sklopu pravil partnerskega kmetijstva pričeli šele nekje konca maja in bodo predvidoma trajali do sredine decembra z nekaterimi spremembami.   V dogovoru smo tudi z nekaterimi kmetijami, ki bi želele svoje domače dobrote ponuditi tudi vam. Tako nam bodo lokalni & ekološki izdelki postali laži dostopni, ponudba pa bo postala bolj raznolika. Da pa boste lažje pričakali novo sezono zelenjavnih zabojčkov, vam bodo nekatere gomoljnice na razpolago že takoj po novem letu, prav tako nekateri izmed naših izdelkov, ki sicer spadajo v sklop dodatne ponudbe.

Vsi tisti, ki bi se še radi vključili v sistem partnerskega kmetovanja pa naj v tolažbo povemo, da še ni vse zamujeno. Kljub temu bomo veseli vaših prijavil na naš mail: mojekovrt@gmal.com  in vas uvrstili na čakalno listo. Če bo se še pojavilo kakšno prosto mesto, vas bomo z največjim veseljem sprejeli v našo "zelenjadarsko združenje", če pa bo povpraševanje za mnogokrat presegalo naše zmogljivosti,  vas bomo preusmerili na drugo kmetijo, kjer bi tudi radi pričeli kmetovati po načelih partnerskega kmetovanja.

Za zaupanje se vam zahvaljujemo in hvala ker ostajate z nami.

***
Tisti, ki ste že letos v našem sistemu, imate že rezervirana svoja mesta. ("Avtomatska"  rezervacija pa vas seveda ne zavezuje, da morate pri nas tudi ostati. :) Čez kakšnih 14 dni lahko pričakujete precej poglobljene  vprašalnike,   v katerih nam boste lahko povedali prav vse. :)) Zbrani  podatki nam bodo služili kot smernice vaših  želja  za naslednje leto. Povzetke bomo proti koncu decembra objavili na našem blogu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar