vauu, sline so se mi pocedile ko sem prebrala da vam uspeva ingver, sladki krompir, podzemeljski mandelj, andsko jabolko (ravnokar pohrustano:))....
sem definitivno ena od bolj kulinaricno "razvratnih", eksperimentalno naravnanih strank in bi si zelela videti se vec eksoticnih vrst v svoji tedenski kosarici. pak choi is no stranger! ;) torej pogumno naprej in komi cakam naslednjo rundo :) Lp, Davorka
Super članek! Sem vesela, da je naša družinica del vaše kmetije...hrana je pa itak super.
OdgovoriIzbrišiLp Valentina Čelan
vauu, sline so se mi pocedile ko sem prebrala da vam uspeva ingver, sladki krompir, podzemeljski mandelj, andsko jabolko (ravnokar pohrustano:))....
OdgovoriIzbrišisem definitivno ena od bolj kulinaricno "razvratnih", eksperimentalno naravnanih strank in bi si zelela videti se vec eksoticnih vrst v svoji tedenski kosarici. pak choi is no stranger! ;)
torej pogumno naprej in komi cakam naslednjo rundo :)
Lp,
Davorka