Bi se pridružili?


Pogrešaš svežo ekološko zelenjavo in sadje s kmetije?

Si iz Ljubljane ali njene  okolice?
Morda iz Ajdovščine ali njene okolice? 

Rad kuhaš?

Če so tvoji odgovori pritrdilni, potem te vabimo, da se pridružiš naši skupinici odjemalcev, ki vsak teden prejemajo svoj zabojček z naše kmetije.


Vsak teden v času sezone (navadno od sredine maja do decembra) pripravljamo sveže zelenjavne zabojčke, ki jih ob četrtkih pripeljemo v Ljubljano na prevzemno mesto. Izven časa sezona (od januarja do maja) se  tudi da  dobiti kaj zelenega in svežega, a zabojčki  niso tedenski. 

Pridružiš se nam lahko kadarkoli, če le zraste dovolj zelenjave in sadja!
Izbiraš lahko med že sestavljenim zabojčkom  v vrednosti 18 ali 12 evrov ali pa si ga sam sestaviš poljubne  vrednosti. Zaželeno je, da z nami vztrajaš vsaj kakšen mesec, čeprav se jih večina odloči za celoletno sodelovanje. Kar nekaj je takšnih, ki so z nami od čisto prvega zabojčka iz davnega leta 2010. :)  Lahko pa seveda z nami sodelujete le občasno,glede na gospodinjske potrebe vaše družine. 

Preglednico vrtnin si lahko pogledate TUKAJ 

Ogled vsebine tedenskih zabojčkov pa TUKAJ.

Točka prevzema v Ljubljani
  •  Eko kmetija Studen, Obrije 23 (10 min od BTC-ja, kmetija Petrovih staršev) vsak četrtek od 14. ure dalje.  V kolikor po zabojček ne morete priti še isti dan, prosim sporočite, da se zmenimo za prevzem naslednji dan.

!!!  Zabojčke je seveda možno prevzeti tudi pri naju doma v Šmarjah pri Ajdovščini

 

Prosim preberi še SPLOŠNA DOLOČILA, ki služijo kot  osnovni dogovor med nami ter nam piši na: mojekovrt@gmail.com. 

***
 SPLOŠNA DOLOČILA

O trajanju
Partnersko kmetijstvo bomo predvidoma pričeli z majem in končali v tretjem tednu decembra, v kolikor bodo vremenske razmere to dopuščale. V času sezone bomo vsak teden pripravili zabojček, ki ga potrošnik prevzame na dogovorjenem prevzemnem mestu na določen dan.

Kako naj prevzamem zabojček, če sem na dopustu? Priporočljivo je, da v času dopustov zabojček  poklonite  svojim sorodnikom, prijateljem in znancem in jih s tem še dodatno razveselite. Kljub temu je seveda možna odpoved v roku nekaj dni v naprej.
Pozabil sem priti po zabojček? V kolikor zaradi objektivnih razlogov ne uspete priti po pripravljen zabojček (se tudi kdaj zgodi, da enostavno pozabite), nam to obvezno čim prej sporočite preko e-maila ali telefona, da se dogovorimo za možen prevzem naslednjega dne. V nasprotnem primeru se zabojček plača.
O postavljanju cen
Cene naših pridelkov so v povprečju za 30 % nižje od postavljene referenčne točke, ljubljanske eko tržnice. Cene so nižje, ker nimamo stroškov z maloprodajo in ker nam zastavljen sistem omogoča prodajo brez posrednikov.

O načinu plačevanja
Ob koncu meseca izdamo račun za celotni mesec za nazaj. Skupen mesečni račun prejmete po elektronskem naslovu.Ker ne poslujemo z gotovino, je potrebno zneske obvezno nakazati na TRR.

Priporočilo: Ker so možne napake v vodenju evidenc in podobno, svetujemo, da vsak posamezni odjemalec vodi tudi svojo lastno mesečno evidenco, ki nam je v veliko pomoč v primerih pomot pri vodenju in podobno.

O morebitnem prenehanju našega sodelovanja
Izstop je možen takoj  v kolikor z nami niste zadovoljni ali obstajajo drugi razlogi. V tem primeru je potrebno pisno navesti vzrok prenehanja preko elektronske pošte (mojekovrt@gmail.com). Datum preklica se šteje datum vaše poslane elektronske pošte ali naveden želeni datum o prekinitvi sodelovanja z nami.