24. okt. 2019

Emmer TORTILIJE in naša ZELENJAVA ..

  
Tortilije so super in enostavne .. Zmešaš emmer moko, vodo, jajce in sol in jih spečeš kot palačinke.
Nadev: nariban daikon, rdeča pesa, ajdovi poganjki, motovilec, na hitro popečena hokkaido buča, namaz in koščki dimljenega sira .. Takšna je bila naša, kakšno si pa jo boste vi pripravili?
DANAŠNJI EKO/BIO ZABOJČKI iz zelenjave z najinih njiv..
💚💕🦔🐾🍂🐿🍁🌻
Majhen zabojček:
gl. radič, zeljna glava (manjša), sladek krompir (0,5 kg), stročji fižol (0,25 kg), daikoni (0,5 kg) , paprika (0,25 kg) in azijski listki (0,1 kg)
Srednji zabojček:
krompir (1 kg), buča hokkaido (1 kg), sladek krompir (0,5 kg), paprika (0,5 kg), daikon (0,5 kg), šopek redkvic, gl. radič, zeljna glava in radič štrucar
Veliki zabojček:
krompir (1 kg), buča hokkaido (1 kg), sladek krompir (0,5 kg), paprika (0,25 kg),, šopek redkvic, gl. radič, zeljna glava ,topinambur (0,5 kg), repa (0,5 kg), por (0,25 kg), st. fižol (0,25 kg), azijski listki (0,2 kg)
Za več info:
mojekovrt@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar