4. avg. 2013

DAN ODPRTIH VRAT TO SOBOTO



Danes nam je bilo res vroče, termometer se je povzpel kar na 42 stopinj C in mi se hladimo z lubenicami in melonami – je pa zanimivo, da v takšnih dneh  še bolj rastejo in zorijo, tako da jih je čedalje več. Naše rastlinice potrebujejo poleg ljubezni, nege še veliko vode, ki pa jo že počasi zmanjkuje.



DAN ODPRTIH VRAT TO SOBOTO

V takšnim razmerah, ko smo  sredi dneva ležerno razpoloženi, smo prišli na idejo, da bi vas povabili  v naš kraje na dan odprtih vrat. Tako se bomo v soboto, 10.8. okoli 17. ure zbrali v Potoku pri kmetiji Ipavec, od koder se bomo podali na krajši ali daljši sprehod (odvisno od vaših želja in vremena) po njivah in sadovnjakih, kjer vam bosta Peter in Mitja pokazala, od kod se polnijo naši zabojčki ter  vam obrazložila s katerimi zagatami se soočata pri svojem delu.  Ob koncu vodenega ogleda sledi sladka  osvežitev z lubenicami in še s čim. Zanimivo za vse tiste, ki se vse pogosteje sprašujete,  od kod prihaja naša hrana na krožnike kot tudi za tako imenovane eko skeptike in še koga

Vsi prisrčno vabljeni!


Zaradi lažje organizacije bi prosili za obvezne prijave na mail mojekovrt@gmail.com. Ostale potrebne napotke  sporočimo  ob prijavi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar