6. dec. 2011

Buča maslenka s tat-soijem

Jed pripravila: Tina g

Odlična priloga ali kot hladna solata

1. Operi bučo maslenko in jo nareži na kvadratke.
2. Na čebuli in maščobi jo podušiš in dodaš sol. Sama sem uporabila avokadovo olje.
3. Čez 15 minutt dodaš še listke tat-soija in pustiš, da se nekoliko zmehčajo.
4. Dodaš še na drobno nasekljan česen in narezano šalotko.
5. V jed stresi kup zmletih  začimb: garam masalo, kurkumo, poper, koriander in mešanico suhih domačih začimb.
6. Čisto na koncu še dodaš malo oljčnega olja.

Dober tek!

1 komentar:

  1. Tat-soija se trenutno ne da dobit, ker smo enega porabili, drugi pa še potrebuje najmanj dva tedna toplega vremena.

    OdgovoriIzbriši